Trouwfotografie Almere daglicht

Trouwfotografie Leonie & Thijs

Waar ik voorheen gemiddeld dertig bruiloften per jaar fotografeerde, doe ik dit nu nog mondjesmaat. Ik ben selectief geworden in het aannemen van trouwfotografie-opdrachten. Bij dertig bruiloften per jaar merkte ik dat ik steeds meer op de automatische piloot ging fotograferen en daardoor mijn creatieve inspiratie verloor.

Om een trouwdag helemaal op mijn manier, documentair, te kunnen vastleggen heb ik besloten er nog maar maximaal 10 per jaar aan te nemen en dat werkt heel goed voor mij. Hierdoor vind ik weer helemaal mijn plezier in het fotograferen van bruiloften terug. Door Corona zijn in 2020 vrijwel alle bruiloften verschoven naar 2021 en nog verder. 

In 2019 fotografeerde ik nog dit fantastische koppel op hun zonnige trouwdag: