Informatie en tarieven

Trouwfotografie

trouwfotografie daglicht zomer

Beperkte plaatsen beschikbaar!

Reserveer snel jullie trouwdatum

Ieder jaar leg ik een beperkt aantal bruiloften vast. Dit doe ik om te zorgen dat er geen routine insluipt en zodat ik het kan combineren met mijn andere fotografieopdrachten. Ik vind het belangrijk met focus mijn tijd en energie in de fotografie van een trouwdag te kunnen steken. Het is heel intensief en tegelijk prachtig werk!

Voor het jaar 2021 heb ik nog plaats voor 1 bruiloft
Voor het jaar 2022 heb ik nog plaats voor 2 bruiloften

Algemene informatie

Het fotograferen van jullie trouwdag is heel bijzonder. Gedurende de hele dag loop ik met jullie mee om alle ontroerende, mooie, “gewone” en grappige momenten vast te leggen. Vanaf het aankleden van de bruid tot en met het aansnijden van de bruidstaart.

Mijn stijl van fotograferen is documentair, ook wel documentairefotografie genoemd. Dat betekent dat ik foto’s maak van situaties en momenten zoals die zich op dat moment voordoen. Niet gecreëerd maar spontaan. Zo min mogelijk poseren en regisseren om op die manier een puur en eerlijk beeld te kunnen vangen/vast te kunnen leggen.

Tarieven

Wat kost trouwfotografie?
Pakket A
2.190,-/ incl. 9% BTW

 • Fotografie 10 uur.
 • 300 foto's in hoge resolutie, bewerkt.
 • Online gallery.
 • Prachtig trouwalbum.
 • Aanwezigheid assistent.
 • In heel Nederland.

Pakket C
1.695,-/ incl. 9% BTW

 • Fotografie 6 uur.
 • 200 foto's in hoge resolutie, bewerkt.
 • Online gallery.
 • Prachtig trouwalbum.
 • Aanwezigheid assistent.
 • In heel Nederland.

Plan de dag!

Een trouwdag is meestal een drukke dag, Voor sommige bruidsparen geeft dit wat stress. Er moet veel geregeld worden en er mag niets worden vergeten. Waarschijnlijk hebben jullie een ceremonie- meester die jullie veel dingen uit handen neemt. Om de dag voor jezelf en ook voor mij vlekkeloos te laten verlopen vind ik het fijn als ik van jullie dag een planning kan ontvangen. Op deze planning kan ik nauwkeurig zien hoe laat er wat en waar gebeurt. Dit voorkomt dat ik een voor jullie belangrijk moment mis. Een paar weken voor de bruiloft kunnen we deze planning nog eens doornemen zodat de laatste puntjes op de i zijn gezet.

Vertel mij wat jullie willen!

Mijn portfolio hebben jullie al bekeken. Jullie weten hoe ik werk en hoe mijn werk eruitziet. Toch kunnen er altijd foto’s van situaties zijn die jullie zelf liever niet van jullie trouwdag willen. Vertel dat aan mij! Vertel me welke foto’s jullie absoluut willen maken en vertel me welke foto’s je liever niet gemaakt wil hebben. Ieder bruidspaar is anders, ieder bruidspaar heeft andere wensen. Schroom niet om mij te zeggen wat jullie graag terugzien in de trouwfoto’s!

Informeer familie en vrienden!

Vertel jullie familie en vrienden voor de trouwdag wie ik ben en wat ik kom doen. Verwijs hen door naar mijn website zodat zij kunnen zien wat ik maak en hoe ik werk. Het kan hen geruststellen en het voorkomt dat ik vreemde blikken krijg als ik bijv. over de vloer kruip om detailfoto’s te nemen. Daggasten zijn vaak bang dat ze onflatteus op de foto komen als ze de fotograaf niet kennen. Laat hen zien dat ik ruime ervaring heb en dat zij gerust kunnen zijn over het resultaat!

Vertrouw op mij!

Vertrouw erop dat ik jullie dag naar wens fotografeer. Ik heb genoeg ervaring in documentairefotografie om geen belangrijke momenten te missen, ik weet wat ik moet doen in onverwachtse situaties en ik weet hoe moeilijk het is voor bruidsparen om “los” te laten. Geniet van de dag, de foto’s worden des te mooier!