Team Bibifotografie

Bibifotografie bestaat niet alleen uit Brigitte Hielkema, de fotografe. Het team van Bibifotografie bestaat uit meer mensen die allen een unieke bijdrage leveren aan het beste foto/filmmateriaal.


bibi-combi-web editBrigitte Hielkema, fotografe Bibifotografie

Ik ben Brigitte, 39 jaar, woon in Almere, al heel lang getrouwd met mijn allerliefste Diec, mama van Jack (11 jaar) en in 2010 ben ik officieel begonnen als zelfstandig fotografe. Ik fotografeerde al een tijdje maar besloot er mijn fulltime werk van te maken toen ik zoveel aanvragen kreeg dat het naast mijn werk in loondienst niet meer te combineren viel.

Ik kan hier schrijven hoe gaaf ik het vind om te fotograferen en hoe fijn het contact met al mijn klanten is, maar dat snap je denk ik wel. Ik kan je ook vertellen dat ik vaak stiekem huil tijdens een ceremonie als de bruid met haar papa binnen komt lopen omdat het me nog steeds emotioneert…dat ik het oh zo grappig vind als bruidskinderen iets doen wat helemaal verkeerd is zoals weglopen met de rozenblaadjes of in hun neus peuteren. Ik kan je vertellen dat ik stiekem alle stukken taart wil opeten tijdens de receptie omdat bruidstaarten nu eenmaal TE lekker zijn, dat ik het altijd onwijs jammer vind om ’s avonds bij een trouwfeest naar te huis te moeten gaan omdat ik me altijd een van de gasten voel?
Tja, ik ben dol op wat ik doe, trots op mijn bedrijf, trots op de mensen met wie ik samenwerk en nog het meeste trots op alle klanten die mij hun vertrouwen hebben gegeven!

Ik ben trots op alle klanten die mij hun vertrouwen hebben gegeven!


 


theo-combi-web editTheo Hogendoorn, videograaf

Ik ben Theo, 29 jaar en woon met veel plezier in Dronten. 2 jaar geleden ben ik getrouwd met mijn vrouw Laura. 2 keer raden wie bij ons de trouwfoto’s maakte; Brigitte! Ik had toen niet durven hopen dat wij ooit zouden samenwerken. De passie die Brigitte heeft voor fotografie heb ik voor video. Ik kan uren kletsen over ISO-waardes, diafragma en sluitertijd. In die zin lijken video en foto erg veel op elkaar. Inmiddels hebben we meerdere bruiloften samen vast mogen leggen en zijn we totaal op elkaar afgestemd. Samen met Esther zijn we een (h)echt team geworden die naar perfectie streeft.

Voor mij is videografie een echte uitlaatklep, ik kan er alles in kwijt. In de montage komt bij mij alles samen, de beelden, een mooie intro en de perfecte muziek moeten bij elkaar de sfeer van de dag weergeven. Als videograaf mag ik de mooiste dag van iemands leven vastleggen en maak ik de prachtigste momenten mee. Daarom voelt elke bruiloft voor mij weer bijzonder. Uiteindelijk doe je het voor de reacties van de bruidsparen, de dankbaarheid en de blije gezichten maken dit een top baan!