Informatie en tarieven

Portretfotografie

Tarieven

Wat kost een portret?
Portret Brons
154/ excl. 21% BTW

 • Fotoshoot 60 minuten.
 • Advies kleding, achtergrond en locatie.
 • 6 digitale foto's die je mag kiezen.
 • Volledig nabewerkt en geretoucheerd.
 • In hoge resolutie geleverd.
 • Op locatie.*

Portret Goud
349/ excl. 21% BTW

 • Fotoshoot 90 minuten.
 • Advies kleding, achtergrond en locatie.
 • 20 digitale foto's die je mag kiezen.
 • Volledig nabewerkt en geretoucheerd.
 • In hoge resolutie geleverd.
 • Op locatie.

* Op locatie in Almere. Buiten Almere reken ik €0,35 per kilometer.

PORTRETFOTOGRAFIE NABESTELLINGEN

Wil je meer foto’s bewerkt ontvangen? Dat kan uiteraard.
Digitale bestanden op hoge resolutie:

€ 15,- per foto
€ 250,- voor alle foto’s bij pakket Goud
€ 200,-  voor alle foto’s bij pakket Zilver
€ 150,- voor alle foto’s bij pakket Brons

Algemene informatie portret

Hoe ga je precies te werk Brigitte?

Portretfotografie. Welk portret laat jij maken?

Een portret van jezelf laten maken is voor veel mensen een grote stap. Je voelt je misschien wat onwennig en onzeker en dat is helemaal niet vreemd. Als je bij mij een aanvraag voor een portret doet gaan we eerst met elkaar in gesprek. Ik wil van jou weten waarom je het portret laat maken. Is het een cadeau voor jezelf, heb je portretfoto’s nodig voor een publicatie of bijvoorbeeld voor de website van jouw bedrijf?
Op basis van jouw informatie gaan we samen bedenken hoe de portretfoto’s eruit zullen gaan zien. We kiezen voor een fotolocatie en bepalen samen de sfeer van de foto’s: worden ze heel licht en vrolijk of gaan we voor een mysterieuze en donkere uitstraling? Daarnaast bespreken we uiteraard ook eventuele kledingwissels.

Ik stel je op je gemak!

Op de dag van de shoot zien we elkaar waarschijnlijk voor het eerst. Ik probeer mijn klanten altijd op hun gemak te stellen. Het is tenslotte de bedoeling dat jij ontspannen en compleet als jezelf gefotografeerd wordt. We praten wat en voordat je het weet ben ik al aan het fotograferen. Ik zal je aanwijzingen geven om te zorgen dat je er mooi op staat. We nemen rustig de tijd en bekijken samen het resultaat. Mooie portretfotografie is het resultaat van de goede samenwerking tussen geportretteerde en fotograaf.

Het resultaat

Maximaal een werkdag na de shoot ontvang je van mij online een gallery met hierin mijn selectie van foto’s. Uit deze serie mag jij de foto’s gaan uitkiezen die jij graag bewerkt wil zien. Hoeveel dat er zijn hangt af van het door jouw gekozen pakket. Kun je niet kiezen en wil je meer foto’s bewerkt ontvangen? We kunnen jouw pakket altijd aanpassen waardoor je meer foto’s zult ontvangen.

Wanneer jij je foto’s uitgekozen hebt, ga ik deze bewerken. Ik pas de belichting eventueel iets aan, bewerk de kleuren in mijn stijl en haal oneffenheden weg. Ik maak geen gladgepolijste versie van jou. Heb je specifieke retoucheer-wensen? Laat mij dit dan weten! Je ontvangt de foto’s vervolgens digitaal in hoge resolutie. Uiteraard kun je foto’s via mij laten afdrukken op professioneel fotopapier. Ik werk hiervoor samen met erkende fotoprint-bedrijven.

Veel gestelde vragen:

Zeker! Het is juist leuk om extra kledingsetjes mee te nemen zodat we tijdens de shoot kunnen afwisselen.

Ja, veel klanten gaan niet dagelijks op de foto en vinden het moeilijk een houding aan te nemen. Waar laat je je handen en hoe moet je nu precies kijken? Ik zorg er voor dat jij jezelf kunt blijven tijdens de shoot en geef kleine aanwijzingen om je nog beter te kunnen portretteren.

Maximaal een werkdag na de shoot ontvang je mijn selectie online Hier kun je een keuze uit maken. Daarna ga ik deze bewerken en maximaal twee werkdagen later ontvang je de foto’s online in hoge resolutie. Wil je prints hebben? Dat duurt wat dagen langer, dat besteed ik uit aan een externe fotodrukkerij.

Je kiest mij om mijn eigen unieke stijl maar dat neemt niet weg dat je met mij ideeën kunt delen. Een pinterestbord of een verzameling foto’s kan een prima manier zijn om mij te laten zien wat je mooi vindt.